fredag 6. februar 2009

Januarbidraget 2009 - Voices of the World


Omsider fikk vi levert bidraget vårt for januar. Oppdraget kom rimelig sent, siste uka i januar, og da var det ikke rom for å "skyte film".
Oppdraget bestod i å synge en kjent engelsk sang, Make new friends, men for oss var den helt ukjent. Vi oversatte som vanlig teksten til norsk (så godt det lot seg gjøre), og skrev inn støttetekst i PowerPoint.
I tillegg skulle bidraget videofilmes, og for oss nordmenn måtte det skje uten at elevenes ansikter kunne vises (anonymiteten vår skal vi beholde, men stemmene våre får de låne).

3. trinn tok sangen på strak arm. Vi valgte å filme ute i snøen, mens elevene holdt teksten frem foran kameraet. Etter endt opptak ble Windows Moviemaker (finnes på de fleste pc-er) brukt for å legge inn tittel og rulletekst (slik oppgaveordlyden tilsa).

Selve videoen har vi lastet opp på TeacherTube, gratis opplastnings- og publiseringssted - ligner veldig på det mer kjente YouTube.

I løpet av kort tid blir den også publisert på nettsiden til Voices of the World. Nå puster vi litt ut, før februaroppdraget lanseres, følg med :o)

Ingen kommentarer: